l Karikatúrista rendezvényre

  Dobja fel a rendezvény hangulatát!

Menük

   Szívesen vállalok rendezvényen való rajzolást . Már   több     ilyen száz alkalom volt, ahol lehetőségem nyílott a közönséget szórakoztatni.

   Egy rajz átlag 10 percig tart , jól kidolgozva.    Természetesen   hosszú hajú hölgyek rajza 2-3 perccel tovább tart , de ennyivel szebb is lesz.

   Akár 7 - 8 óra   is rajzolok egyfolytában,    két óránként tartok 3 perc szünetet. Fél   liter mentes víz a fogyasztásom 3 óránként.

  

   Céges rendezvény , karácsonyi összejövetel, születésnapi party, konferencia, nyílt nap, családi nap, családi ünnep , céges buli, bál, nőnap. falunap.

   Orvosi konferencián előfordult már a három nap rajzolás, a legtöbb mégis a karácsony előtti hét , amikor a vállalkozások a dolgozókat ajándékozzák meg.

                   

   A hölgyekről   mindig szolíd , portrészerű   rajzot készítek , az urakról viccesebbet , általában jobban néznek ki a rajzon mint élőben .

   A vendég egy kézzel fogható képzőmővészeti alkotást kap , ami rá jellemző és személyes ajándék,   otthon bekeretezve kiteheti a falra.

   Ha már egy rajzot készítettek, a vendégek sorban   a   rajzoláshoz.    A rajzoló körül mindig jó hangulat alakul ki , 

   hiszen emberek leginkább a másikon szeretnek nevetni, de azért mindenki kíváncsi önmagára , vagy hogy a művész hogyan látja.

  Az óradíjam , mint a többi hasonló képzettségű rajzolónak,   30  .000 Ft óránként.     

  Felszerelést   viszek magammal, rajzállvány, reklámok, LED-es világítás akkumlátorról.

 A megkeresésem történhet e-mailről,      tonio@karikatura.hu , vagy mobiltelefonról :   +36 30 479 65 61

 Videóim a YouTube -n, rajziskolai, képfejlődés, digitális karikatúra, karikatúra élőben:  https://www.youtube.com/@toniokarikatura1/videos  

 Ha több rajzolót rendelnek ( 50 fő felett ajánlott),  megbízható kollégákat tudok hívni:

 Győrfi Péter      http://karikaturista.com/hu/karikatura-fotorol

 Lázár Zoltán     https://lazarportre.hu/karikatura-keszites

 Zugor Zoltán   http://zugor.hu/